[2s.mk-friends] предлог нснд штип 20-21 март 2010 х2

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Mar 5 16:57:40 UTC 2010


2010/3/5 DZvonko Nikolov <dzvonko at gmail.com>:
> ќе има нешто на веб за тие што не можат да присуствуваат
> на случката?

Здраво Ѕвонко,

Веројатно може да се направи нешто со qik, нема да биде многу
квалитетно али боље него ништо, инаку се надевам дека во школот има
wifi.

PS Мн е по прегледно кога постираш после она на кое што реплицираш
(ѕирни го ова коа ќе можеш http://ck.wikia.com/wiki/TopPosting)
-- 
Арангел
xmpp/mail:
ufo at linux.net.mk


More information about the Ossm-members mailing list