[2s.mk-friends] НСНД Белград

Божидар Проевски bobibobi at freemail.com.mk
Thu May 27 07:00:48 UTC 2010


On вторник 18. мај 2010 15:19:40 Дамјан Георгиевски wrote:
> > > Спонтано е и со кола/комбе дури и постпонтано :)
> > > 
> > > Проблемот со автобус (или не дај боже воз) е дека се губи премногу
> > > време на патување. Со автобус би стигнал во сабота сабајле и ќе бидеш
> > > скапан, а и за назад треба пред 4 да се одлогираш.
> > 
> > Ако се пријават уште луѓе, може да изнајмиме две комбиња... (наместо јас
> > со кола да доаѓам)
> 
> не знам дали имаат 2 комбиња.. а и до сега нема толку луѓе

Кај мене се сега за сега 3+1 (не знам дали Уфо сигурно ќе доаѓа)... Ако не се 
собереме барем четворица во кола кај мене, не е исплатливо да доаѓам со 
кола...

> btw друга опција за кола е Уфо, иако он нешто не е сигурен во колата :)

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list