[2s.mk-friends] Дизајн на постер за доаѓањето на RMS

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Tue May 18 20:05:57 UTC 2010


Здраво,

Вчера на Гемиџи му испратив основен дизајн на постер за доаѓањето на
RMS, а денес истиот тој дизајн го доработив, па подолу ќе можете и да
го видите.

Денес, исто така, работевме заедно со Владан на уште 2 други дизајни.
И тие ќе можете да ги погледнете подолу.

дизајн Гоце: http://dl.dropbox.com/u/125611/RMS/rms3.png
дизајн Владан: http://dl.dropbox.com/u/125611/RMS/RMSA3_3.png
дизајн Владан + Гоце: http://dl.dropbox.com/u/125611/RMS/RMSA3_1.png

Се бара Гемиџи или некој друг што е запознаен да одговори на прашањава:

1. Дали дизајните треба да бидат монохроматски или во повеќе бои?
2. Дали и колкава маргина треба да се стави од страните на постерот и
банерот (ова зависи од печатницата, а може и директно таму да го
наместат)?
3. Дали ќе има билборд или не? (ако отпаѓа билбордот, отпаѓа и ова прашање)

Поздрав,
Гоце

---

Nicer2 - Making Companies Nicer All Over The World
http://www.nicer2.com


More information about the Ossm-members mailing list