[2s.mk-friends] Дизајн на постер за доаѓањето на RMS

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Tue May 18 20:12:19 UTC 2010


> дизајн Владан: http://dl.dropbox.com/u/125611/RMS/RMSA3_3.png

Сега забележав дека на дизајнот од Владан има некоја без врска линија
кај знакот © обратно, па еве врска и од PDF датотеката:
http://dl.dropbox.com/u/125611/RMS/RMSA3_3.pdf

Поздрав,
Гоце

---

Nicer2 - Making Companies Nicer All Over The World
http://www.nicer2.com


More information about the Ossm-members mailing list