[2s.mk-friends] НСНД Белград

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Thu May 27 10:30:21 UTC 2010


> > > Кај мене се сега за сега 3+1 (не знам дали Уфо сигурно ќе доаѓа)... Ако
> > > не се собереме барем четворица во кола кај мене, не е исплатливо да
> > > доаѓам со кола...
> > 
> > Не идам јас.
> 
> Хм, ако е така, тогаш сме тројца...
> Има други кандидати за Белград?

најјаки сте у пет-за-дванаес што се предоговарате.. не знам што да кажам-- 
дамјан ((( http://damjan.softver.org.mk/ )))

 ()   ASCII Ribbon Campaign
 /\   Keep it simple! 


More information about the Ossm-members mailing list