[2s.mk-friends] Дизајн на постер за доаѓањето на RMS

Zaklina Gjalevska gjalevska at yahoo.com
Tue May 18 20:35:29 UTC 2010


To: 2с.мк <ossm-members at lists.softver.org.mk>

Sent: Tue, May 18, 2010 10:12:19 PM
Subject: Re: [2s.mk-friends] Дизајн на постер за доаѓањето на RMS

> дизајн Владан: http://dl.dropbox.com/u/125611/RMS/RMSA3_3.png

Сега забележав дека на дизајнот од Владан има некоја без врска линија
кај знакот © обратно, па еве врска и од PDF датотеката:
http://dl.dropbox.com/u/125611/RMS/RMSA3_3.pdf

Поздрав,
Гоце---
ПАЗИ, недостига Т во Matthew.
Поздрав, Ж.


      
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20100518/2f1c4b79/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list