[2s.mk-friends] Дизајн на постер за доаѓањето на RMS

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Tue May 18 22:45:54 UTC 2010


За да нема забуни, еве кои насоки беа дадени од Гемиџи.

>1. Дизајн за флаер - прост флаер со Copyleft знакчето ( С наопаку ), и >информации за настанот (во 2 линии под знакот кој треба да е поголем, централно). - А5 формат
>
>2. Дизајн за постер - исто како и флаерот со чат-пат нешто повеќе текст, некој Quote од RMS. - A3 формат.
>
>3. Билборд - исто како и постерот плус слика од RMS. - не знам кој формат оди ова (оттаму и дел од потребата да се консултираме со професионалци).

Поздрав,
Гоце

---

Nicer2 - Making Companies Nicer All Over The World
http://www.nicer2.com


More information about the Ossm-members mailing list