[2s.mk-friends] Дизајн на постер за доаѓањето на RMS

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Wed May 19 11:10:25 UTC 2010


Чекајте еј немојте одма да принтате, Глиша reply имаш скецано на предлогот
на Гоце а измените се однесуваат на мојот предлог такада сомнително е :) да
се искомбинираат ... не се разбирам.

Башка нека се соберат повеќе мислења и остајте уште денес бар за да ги
довршиме м м.2010/5/19 Georgi Stanojevski <glisha at gmail.com>

> >
>
>> > дизајн Гоце: http://dl.dropbox.com/u/125611/RMS/rms3.png
>>  <http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members>
>>
>
> Мене ова баш ми се свиѓа, само ако може ова да се смени:
>
> - „RMS at skopje:~#“
> - „Подржано од хаклаб Кика“
>
> т.е стави ја некаде едитибилната верзија.
>
> Ќе дадам или ќе испринтам  јас вакви 50-тина.
>
> --
> Glisha
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20100519/fd5d9923/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list