[2s.mk-friends] Дизајн на постер за доаѓањето на RMS

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Wed May 19 19:14:16 UTC 2010


>
> ова на гоце е во тој случај најприфатливо,
> ако има нешто друго што можам да направам или да помогнам тука сум
>
>
Па ова дај смени му го на *
- промптот во RMS at skopje:~#;
- тргни го долу поддржано од Кика - стави Влез слободен 18h;
- Дај а3 и а5 верзија за печатење.

* http://dl.dropbox.com/u/125611/RMS/RMSA3_1.png

Независно од другите флаери и постери овој мене ми е финта да го има во
неколку примероци.

-- 
Glisha
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20100519/5f9ce070/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list