[2s.mk-friends] Дизајн на постер за доаѓањето на RMS

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Wed May 19 14:19:43 UTC 2010


2010/5/19 Vladan Popovic <vladanovic at gmail.com>

> Чекајте еј немојте одма да принтате, Глиша reply имаш скецано на предлогот
> на Гоце а измените се однесуваат на мојот предлог такада сомнително е :) да
> се искомбинираат ... не се разбирам.
>
> Башка нека се соберат повеќе мислења и остајте уште денес бар за да ги
> довршиме м м.
>
>
Заедничкиот што ви е, со силуетата на Сталман. :)

Али ок ќе почекам да го досредите, иако и ваков мене ми се свиѓа.


>
>> - „RMS at skopje:~#“
>> - „Подржано од хаклаб Кика“
>>
>> т.е стави ја некаде едитибилната верзија.
>>
>> Ќе дадам или ќе испринтам  јас вакви 50-тина.
>>
>
-- 
Glisha
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20100519/20f3e63a/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list