[2s.mk-friends] Дизајн на постер за доаѓањето на RMS

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Thu May 20 11:47:15 UTC 2010


Еве ги дизајните и за флаерот.

■ предна страна (иста со А3): http://dl.dropbox.com/u/125611/RMS/RMS-A5-P.png
■ задна страна слика 1: http://dl.dropbox.com/u/125611/RMS/RMS-A5-Zadna.png
■ задна страна слика 2: http://dl.dropbox.com/u/125611/RMS/RMS-A5-Zadna2.png

Препрочитајте го текстот и кажете ако нешто треба да се измени.
Текстот е во основа тој на Стама, но лекториран.

Поздрав,
Гоце

---

Nicer2 - Making Companies Nicer All Over The World
http://www.nicer2.com


More information about the Ossm-members mailing list