[2s.mk-friends] Дизајн на постер за доаѓањето на RMS

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu May 20 12:00:08 UTC 2010


2010/5/20 Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com>:
> Еве ги дизајните и за флаерот.
>
> ■ предна страна (иста со А3): http://dl.dropbox.com/u/125611/RMS/RMS-A5-P.png
> ■ задна страна слика 1: http://dl.dropbox.com/u/125611/RMS/RMS-A5-Zadna.png
> ■ задна страна слика 2: http://dl.dropbox.com/u/125611/RMS/RMS-A5-Zadna2.png
>
> Препрочитајте го текстот и кажете ако нешто треба да се измени.
> Текстот е во основа тој на Стама, но лекториран.

Бомбона...

Треба да се додаде и следнава реченица:

„настанот се одвива во рамките на проектот Национална политика за
слободен софтвер поддржан од Фондација Метаморфозис и Фондација
Институт Отворено општество Македонија“

И долу ќе се сместат и логоата за овие институциии. Кога ќе ги испрата
логоата ќе ги дистрибуирам до надлежните... :)

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list