[2s.mk-friends] Дизајн на постер за доаѓањето на RMS

Новица Наков novica at bagra.org
Fri May 21 09:18:33 UTC 2010


На Friday 21 May 2010 10:31:19 Ilija Kocho напиша:

> Авторското право
> е неотуѓиво и настанува во мигот/процесот на создавање на делото.

nope - тоа е моралното право :)

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list