[2s.mk-friends] Дизајн на постер за доаѓањето на RMS

Ilija Kocho ilijak at siva.com.mk
Fri May 21 09:25:11 UTC 2010


On 21.05.2010 11:18, Новица Наков wrote:
> На Friday 21 May 2010 10:31:19 Ilija Kocho напиша:
>
>   
>> Авторското право
>> е неотуѓиво и настанува во мигот/процесот на создавање на делото.
>>     
> nope - тоа е моралното право :)
>   

Тогаш што значи авторско право? - Морално право е општ концепт кој може
да се примени на сѐ.
More information about the Ossm-members mailing list