[2s.mk-friends] Дизајн на постер за доаѓањето на RMS

Ilija Kocho ilijak at siva.com.mk
Fri May 21 10:26:32 UTC 2010


On 21.05.2010 12:20, Новица Наков wrote:
> што знам, ќе го слушаш предавањето и ќе видиш сам за какви идеи се работи.
>   

За жал не можам да дојдам, таа недела сум на пат. Се надевам на webcast,
има шанса?

// Илија
More information about the Ossm-members mailing list