[2s.mk-friends] Дизајн на постер за доаѓањето на RMS

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Fri May 21 11:01:26 UTC 2010


Еве ги дизајните со последните измени:

A3: http://dl.dropbox.com/u/125611/RMS/RMSA35.png
A5 предна: http://dl.dropbox.com/u/125611/RMS/RMS-A5-P1.png
A5 задна: http://dl.dropbox.com/u/125611/RMS/RMS-A5-Z1.png

Убаво би било доколку може логоата на ФОСИМ и ИОО да не одат во боја,
туку да бидат во сиви нијанси, за да не бидат толку упадливи (види
зелено ФОСИМ лого на постер А3). Прашајте за ова, па кажете.

Поздрав,
Гоце

---

Nicer2 - Making Companies Nicer All Over The World
http://www.nicer2.com2010/5/21 Ilija Kocho <ilijak at siva.com.mk>:
> On 21.05.2010 12:20, Новица Наков wrote:
>> што знам, ќе го слушаш предавањето и ќе видиш сам за какви идеи се работи.
>>
>
> За жал не можам да дојдам, таа недела сум на пат. Се надевам на webcast,
> има шанса?
>
> // Илија
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>


More information about the Ossm-members mailing list