[2s.mk-friends] Дизајн на постер за доаѓањето на RMS

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Fri May 21 19:22:57 UTC 2010


Dajte i od ovie ve molam .pdf A3 za na obichen printer.


On 5/21/10, Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com> wrote:
> Еве ги дизајните со последните измени:
>
> A3: http://dl.dropbox.com/u/125611/RMS/RMSA35.png
> A5 предна: http://dl.dropbox.com/u/125611/RMS/RMS-A5-P1.png
> A5 задна: http://dl.dropbox.com/u/125611/RMS/RMS-A5-Z1.png
>
> Убаво би било доколку може логоата на ФОСИМ и ИОО да не одат во боја,
> туку да бидат во сиви нијанси, за да не бидат толку упадливи (види
> зелено ФОСИМ лого на постер А3). Прашајте за ова, па кажете.
>
> Поздрав,
> Гоце
>
> ---
>
> Nicer2 - Making Companies Nicer All Over The World
> http://www.nicer2.com
>
>
>
> 2010/5/21 Ilija Kocho <ilijak at siva.com.mk>:
>> On 21.05.2010 12:20, Новица Наков wrote:
>>> што знам, ќе го слушаш предавањето и ќе видиш сам за какви идеи се
>>> работи.
>>>
>>
>> За жал не можам да дојдам, таа недела сум на пат. Се надевам на webcast,
>> има шанса?
>>
>> // Илија
>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>


-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list