[2s.mk-friends] НСНД Белград

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu May 27 07:26:37 UTC 2010


2010/5/27 Божидар Проевски <bobibobi at freemail.com.mk>:
> Кај мене се сега за сега 3+1 (не знам дали Уфо сигурно ќе доаѓа)... Ако не се
> собереме барем четворица во кола кај мене, не е исплатливо да доаѓам со
> кола...

Не идам јас.
-- 
Арангел
xmpp/mail:
ufo ет linux.net.mk


More information about the Ossm-members mailing list