[2s.mk-friends] Текст-RMS

Viktor Stojanovski zuberot at gmail.com
Thu May 27 14:00:01 UTC 2010


Здраво, спремам текст за доаѓањето на RMS во Скопје. Покрај
стандардната содржина која што ќе ја има текстот имам идеја да додадам
дел во кој што заедницата ќе одговори на следново прашање (во 2-3
реченици).


Дали е ова прв пат во живо да се запознаеш со RMS и зошто доаѓањето на
RMS е важно за тебе како хакер и поддржувач на слободен софтвер?
(додадете и нешто плус ако мислите дека е потребно)

Целта ми е покрај стандардниот дел од текстот да референцирам членови
од заедницата со цел текстот да добие на тежина и останатите
да видат како заедницата гледа на RMS. Ве молам што е можно побрзо да
напишете по некоја реченица за да можам текстот да го склопам.

Однапред Ви благодарам за соработката.

-- 
Viktor Stojanovski [zuberot at gmail.com]
Mobile: +389 77 717 111


More information about the Ossm-members mailing list