[2s.mk-friends] Текст-RMS

Viktor Stojanovski zuberot at gmail.com
Thu May 27 14:32:00 UTC 2010


2010/5/27 Aleksandar D. Balalovski <abalalovski at gmail.com>:
> 2010/5/27 Viktor Stojanovski <zuberot at gmail.com>:
>> Дали е ова прв пат во живо да се запознаеш со RMS и зошто доаѓањето на
>> RMS е важно за тебе како хакер и поддржувач на слободен софтвер?
>> (додадете и нешто плус ако мислите дека е потребно)
>
> То се 3 прашања во едно :)


Ај расчлени ги во 3 прашања :) pls


-- 
Viktor Stojanovski [zuberot at gmail.com]
Mobile: +389 77 717 111


More information about the Ossm-members mailing list