[2s.mk-friends] Ossm-members Digest, Vol 86, Issue 4

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Nov 10 15:30:40 UTC 2010


На Wednesday 10 November 2010 12:30:56 Дарко напиша:

> Од она на брзина што прелистав, мислам дека не се препорачува да се даде 
> акцент на користење на отворени web технологии, поправете ме ако сум во 
> грешка.

не си грешка. забелешката е точна. но тоа е намерно така. полесно е кога 
текстот се држи само до една тема.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list