[2s.mk-friends] InstallFest

Martin Markovski markovski.martin at gmail.com
Tue Nov 16 13:00:44 UTC 2010


ете јас, само не сум 100% сигурен дека точно во 12 ќе можам да бидам таму.

2010/11/16 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>

> - минимум еден човек (хибрид) кој што ќе ги пречекува луѓето и ќе
> помага и и со инсталации и со решавање на проблеми во текот на денот.
>-- 
Martin
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20101116/553d69aa/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list