[2s.mk-friends] Берлин

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Sat Nov 27 14:13:52 UTC 2010


2010/11/27 Damjan Georgievski <penguinista at mail.net.mk>:
> Во последното броење бевме 9 луѓе за на CCC така? Ај плс. потврдете.
>
> Заедно со хрватите добиваме 10 бесплатни влезници, вкупно сме 23 луѓе, што
> значи 13 карти ќе треба да докупиме за по 75 евра и да го поделиме трошокот.
>
> Одговорете веднаш

Доаѓам.


-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list