[2s.mk-friends] Берлин

Jordanka Petrushevska jocika at gmail.com
Mon Nov 29 09:08:41 UTC 2010


Јас и Даниела - доаѓаме!

2010/11/27 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>

> 2010/11/27 Damjan Georgievski <penguinista at mail.net.mk>:
> > Во последното броење бевме 9 луѓе за на CCC така? Ај плс. потврдете.
> >
> > Заедно со хрватите добиваме 10 бесплатни влезници, вкупно сме 23 луѓе,
> што
> > значи 13 карти ќе треба да докупиме за по 75 евра и да го поделиме
> трошокот.
> >
> > Одговорете веднаш
>
> Доаѓам.
>
>
> --
> Igor
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20101129/e70e4764/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list