[2s.mk-friends] Берлин

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Nov 29 10:51:59 UTC 2010


2010/11/29 Jordanka Petrushevska <jocika at gmail.com>:
> Јас и Даниела - доаѓаме!

Супер, значи сите доаѓаат. Дај сеа да видиме за колкава сума точно се
работи и по колку ќе не фати ако ја поделиме на 23 луѓе.
-- 
Арангел
xmpp/mail:
ufo ет linux.net.mk


More information about the Ossm-members mailing list