[2s.mk-friends] Берлин CCC 27-30 декември

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Sep 16 22:40:09 UTC 2010


> Кој ќе иде на CCC во Берлин оваа година?

во моментов јас сум за.
-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list