[2s.mk-friends] Платното од денот на слободен софтвер 2008

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Sun Sep 19 11:22:29 UTC 2010


Здраво,

Бидејќи сега имаме простор каде да го закачиме, дали некој знае каде е
ова платно
http://spodeliznaenje.blogspot.com/2008/10/2008.html

Баш би било супер да го закачиме на геолошки, пред КИКА, ако успееме
да го најдеме.


-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list