[2s.mk-friends] FlossK

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Mon Sep 20 19:55:23 UTC 2010


Овој викенд е и FlossK, конференција за слободен софтвер во Приштина, 
Косово. Лани си поминавме одлично, а оваа година ќе има и повеќе гости 
од странство.

Па така, на кого му се оди, ваљда ќе тргнеме во сабота сабајле со 
аутобус и ќе преспиеме една вечер во Приштина.

http://www.flossk.org/


-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list