[2s.mk-friends] FlossK

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Tue Sep 21 14:08:52 UTC 2010


> Овој викенд е и FlossK, конференција за слободен софтвер во Приштина,
> Косово. Лани си поминавме одлично, а оваа година ќе има и повеќе гости
> од странство.
>
> Па така, на кого му се оди, ваљда ќе тргнеме во сабота сабајле со
> аутобус и ќе преспиеме една вечер во Приштина.
>
> http://www.flossk.org/

Програмата може да се погледне тука:
http://is.gd/flj54 (google viewer)

оригиналниот PDF:
http://kosovasoftwarefreedom.org/index.php/component/option,com_docman/itemid,125/gid,48/task,doc_download/

-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list