[2s.mk-friends] FlossK

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Thu Sep 23 17:04:43 UTC 2010


On 20.09.2010 21:55, Damjan Georgievski wrote:
> Овој викенд е и FlossK, конференција за слободен софтвер во Приштина,
> Косово. Лани си поминавме одлично, а оваа година ќе има и повеќе гости
> од странство.
>
> Па така, на кого му се оди, ваљда ќе тргнеме во сабота сабајле со
> аутобус и ќе преспиеме една вечер во Приштина.
>
> http://www.flossk.org/

Тие што сакаат да идат, најдобро во сабота со автобусот во 6 сабајле да 
се тргне.

-- 
дамјан
More information about the Ossm-members mailing list