[2s.mk-friends] FlossK

Martin Markovski markovski.martin at gmail.com
Fri Sep 24 07:30:27 UTC 2010


Дали има некој што би се враќал истиот ден?

2010/9/23 Damjan Georgievski <penguinista at mail.net.mk>

> On 20.09.2010 21:55, Damjan Georgievski wrote:
>
>> Овој викенд е и FlossK, конференција за слободен софтвер во Приштина,
>> Косово. Лани си поминавме одлично, а оваа година ќе има и повеќе гости
>> од странство.
>>
>> Па така, на кого му се оди, ваљда ќе тргнеме во сабота сабајле со
>> аутобус и ќе преспиеме една вечер во Приштина.
>>
>> http://www.flossk.org/
>>
>
> Тие што сакаат да идат, најдобро во сабота со автобусот во 6 сабајле да се
> тргне.
>
>
> --
> дамјан
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
Martin
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20100924/793958ec/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list