[2s.mk-friends] FlossK

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Fri Sep 24 18:22:01 UTC 2010


>> Овој викенд е и FlossK, конференција за слободен софтвер во Приштина,
>> Косово. Лани си поминавме одлично, а оваа година ќе има и повеќе гости
>> од странство.
>>
>> Па така, на кого му се оди, ваљда ќе тргнеме во сабота сабајле со
>> аутобус и ќе преспиеме една вечер во Приштина.
>>
>> http://www.flossk.org/
>
> Тие што сакаат да идат, најдобро во сабота со автобусот во 6 сабајле да
> се тргне.

Ако некој сеуште не се пријавил тука а планира да оди, сепак од 8 ќе 
тргнеме. 6 е прерано

На другите им се јавив по телефон

-- 
дамјан
More information about the Ossm-members mailing list