[2s.mk-friends] FlossK

Александар Лазаров aleksandar.lazarov at kolenehtenin.edu.mk
Fri Sep 24 14:54:06 UTC 2010


  On 09/20/2010 07:55 PM, Damjan Georgievski wrote:
> Овој викенд е и FlossK, конференција за слободен софтвер во Приштина, 
> Косово. Лани си поминавме одлично, а оваа година ќе има и повеќе гости 
> од странство.
>
> Па така, на кого му се оди, ваљда ќе тргнеме во сабота сабајле со 
> аутобус и ќе преспиеме една вечер во Приштина.
>
> http://www.flossk.org/
>
>

Јас чекам да ми дојде пасошот денеска, доколку ми го испрати татко ми и 
јас идам.More information about the Ossm-members mailing list