[2s.mk-friends] FlossK

jamesmikedupont at googlemail.com jamesmikedupont at googlemail.com
Tue Sep 28 20:08:13 UTC 2010


Thanks for coming everyone!!!
mike

2010/9/24 Damjan Georgievski <penguinista at mail.net.mk>

>  Овој викенд е и FlossK, конференција за слободен софтвер во Приштина,
>>> Косово. Лани си поминавме одлично, а оваа година ќе има и повеќе гости
>>> од странство.
>>>
>>> Па така, на кого му се оди, ваљда ќе тргнеме во сабота сабајле со
>>> аутобус и ќе преспиеме една вечер во Приштина.
>>>
>>> http://www.flossk.org/
>>>
>>
>> Тие што сакаат да идат, најдобро во сабота со автобусот во 6 сабајле да
>> се тргне.
>>
>
> Ако некој сеуште не се пријавил тука а планира да оди, сепак од 8 ќе
> тргнеме. 6 е прерано
>
> На другите им се јавив по телефон
>
>
> --
> дамјан
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
James Michael DuPont
Member of Free Libre Open Source Software Kosova and Albania flossk.org
flossal.org
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20100928/c2f86db5/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list