[2s.mk-friends] НСНД/ННДС Охрид 2011

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Apr 4 10:35:20 UTC 2011


2011/3/18 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> Повеќе можете да прочитате тука: http://wiki.spodeli.org/NSND
>
> Ќе одиме веројатно 10тина луѓе од Скопје, па ако има заинтересирани
> пишете тука бидејќи треба да резервираме место за спиење.

Досега пријавени:
4 - Бугарија
4 - Хрватска
2 - Србија
плус од Скопје идеме некои 8-10 луѓе.

Одиме наредниот викенд да испитаме терен и да напраиме резервации. Ако
сака некој да се пријави за сместување, да го направи тоа на листава
или кај мене на мејл најдоцна до петок.
-- 
--
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list