[2s.mk-friends] RSVP: firefox дешавка во среда 13.4.2011

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Sun Apr 10 19:40:19 UTC 2011


2011/4/10 Новица Наков <novica at bagra.org>:
>
> Планот е да имаме настан по повод firefox 4 во среда на 13.4.2011 во галерија 7
>
> Па да поминеме низ деталите уште еднаш. (http://ietherpad.com/UhB7apOyiV
> етерпадот е нешто аут).
>
> 1. Презентации ќе направат Горјан и Дамјан. Дали некој друг се пријавува?
> 2. почнуваме во ..... 20 ч??!дамјан (или некој друг со facebook) да потврди со
> игор од компресор?
> 3. Кој ќе го донесе проекторот?
> 4. дали има некои firefox стварчици во хаклаб што може да се донесат во
> галерија 7?
> 5. нарачуваме и торта.

Ќе го средам јас. Тортата ќе биде со постерот на Гоце за промоција на Firefox 4.-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list