[2s.mk-friends] RSVP: firefox дешавка во среда 13.4.2011

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Apr 10 20:02:45 UTC 2011> 5. нарачуваме и торта.

+ нож. за да не испадне глиша да сече со чудни алати како што чув дека било на 
гноме :)

-- 
Новица

http://wiki.spodeli.org/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.spodeli.org/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.spodeli.org/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија


More information about the Ossm-members mailing list