[2s.mk-friends] RSVP: firefox дешавка во среда 13.4.2011

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Mon Apr 11 12:52:44 UTC 2011


2011/4/10 Новица Наков <novica at bagra.org>:
>
>
>> 5. нарачуваме и торта.
>
> + нож. за да не испадне глиша да сече со чудни алати како што чув дека било на
> гноме :)

Тортата е нарачана, има проблем со PDF-от, чекам JPEG од Новица.

Ќе биде готова во Среда во околу 18 часот.

Нож и торта ќе земам дополнително.

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list