[2s.mk-friends] НСНД/ННДС Охрид 2011

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Sun Apr 10 22:45:32 UTC 2011


On 03/18/2011 10:08 AM, Arangel Angov wrote:
> Тоа е тоа од прилика, пријавете се во наредниве две недели ако сакате да идете.

Се пријавувам (прв) за идење. Смештај не ми треба, но ќе ми треба 
превоз, значи рачунајте ме за одење и враќање.

-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.
More information about the Ossm-members mailing list