[2s.mk-friends] RSVP: firefox дешавка во среда 13.4.2011

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Mon Apr 11 20:16:29 UTC 2011


2011/4/11 Damjan Georgievski <penguinista at mail.net.mk>:
>> Планот е да имаме настан по повод firefox 4 во среда на 13.4.2011 во галерија 7
>>
>> Па да поминеме низ деталите уште еднаш. (http://ietherpad.com/UhB7apOyiV
>> етерпадот е нешто аут).
>
> afaik на http://bugs.spodeli.org/issues/9 има сѐ
>
>> 2. почнуваме во ..... 20 ч??!дамјан (или некој друг со facebook) да потврди со
>> игор од компресор?
>
> со игор потврдено
>
>> друго?
>
> видео ќе пуштаме некое ??

Да има интересни видеа за промоцијата на фајрфорк, сака некој да
одбере и да направи плејлиста?

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list