[2s.mk-friends] НСНД/ННДС Охрид 2011

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Mon Apr 11 06:09:52 UTC 2011


Се пријавувам (втор) за идење. Смештај не ми треба, но ќе ми треба превоз,
значи рачунајте ме за одење и враќање исто така.

2011/4/11 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>:
> On 03/18/2011 10:08 AM, Arangel Angov wrote:
>>
>> Тоа е тоа од прилика, пријавете се во наредниве две недели ако сакате да
>> идете.
>
> Се пријавувам (прв) за идење. Смештај не ми треба, но ќе ми треба превоз,
> значи рачунајте ме за одење и враќање.
>
> --
> Aleksandar (Aleks) Lazarov
> - Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information
> Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal
> Processing
> - Member of the Free Software Macedonia Organization
> - Ham Radio operator (Z32AL)
> - GNU/Linux user.
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>


More information about the Ossm-members mailing list