[2s.mk-friends] RSVP: firefox дешавка во среда 13.4.2011

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Mon Apr 11 13:26:16 UTC 2011


2011/4/11 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:
> 2011/4/10 Новица Наков <novica at bagra.org>:
>>
>>
>>> 5. нарачуваме и торта.
>>
>> + нож. за да не испадне глиша да сече со чудни алати како што чув дека било на
>> гноме :)
>
> Тортата е нарачана, има проблем со PDF-от, чекам JPEG од Новица.

Гоце ми го прати JPEG-от пред малце, ми потврдија дека се било во ред.
Во среда ќе имаме торта! :)

Поздрав,


Уште нож и хартиени тањири и пластични вилушки фалат.

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list