[2s.mk-friends] RSVP: firefox дешавка во среда 13.4.2011

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Mon Apr 11 17:10:37 UTC 2011


> Планот е да имаме настан по повод firefox 4 во среда на 13.4.2011 во галерија 7
> 
> Па да поминеме низ деталите уште еднаш. (http://ietherpad.com/UhB7apOyiV 
> етерпадот е нешто аут).

afaik на http://bugs.spodeli.org/issues/9 има сѐ

> 2. почнуваме во ..... 20 ч??!дамјан (или некој друг со facebook) да потврди со 
> игор од компресор?

со игор потврдено

> друго?

видео ќе пуштаме некое ??


-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list