[2s.mk-friends] НСНД/ННДС Охрид 2011

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Thu Apr 21 12:52:59 UTC 2011


Јас сакам да коментирам околу интернетот, носењето на канопито во охрид 
е многу мачно, така да ќе ги земеме wimax уредите, Уфо ти имаш еден и 
јас имам еден, значи два алвариони со номадски пристап и обезбедени сме 
со интернет.

Јас ќе земам 2 вифи рутери, можно е уште еден да ни притреба (доколку е 
така може да го земеме тој од КИКА).

Продолжни и мрежни имаме во КИКА.

-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.
More information about the Ossm-members mailing list