[2s.mk-friends] НСНД/ННДС Охрид 2011

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Apr 21 12:55:47 UTC 2011


2011/4/21 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>:
> Јас сакам да коментирам околу интернетот, носењето на канопито во охрид е
> многу мачно, така да ќе ги земеме wimax уредите, Уфо ти имаш еден и јас имам

Дали имаме доволно мрежни кабли и продужни кабли, дали треба да се
докупат евентуално ако не?

Мојот Wimax уред никад не сум го тестирал надвор од дома, може
евентуално да го донесам во КИКА да пробаме дали ќе се врзе. Ја би
тестирал и во Охрид некој од викендиве пред настанот.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list