[2s.mk-friends] Донација

Aleksandar D. Balalovski abalalovski at gmail.com
Thu Apr 28 09:46:13 UTC 2011


Здраво цурице, здраво дечаци,

имам фрижидер и шифоњер еднокрилен (висок) - ги продавам за 1000 денари.
Ако никој не ги сака ќе ги донирам во хаклабот - ме интересира како би
се организирале со превоз? Позз

-- 
http://blog.gemidjy.me || http://wiki.lugola.net
Member of Lugola, 2s.mk, FSF (no.6023),
GnuPG: 754AC43D,

I'm an FSF member -- Help us support software freedom!
http://www.fsf.org/jf?referrer=6023


More information about the Ossm-members mailing list