[2s.mk-friends] Донација

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Apr 28 22:10:48 UTC 2011


2011/4/28 Aleksandar D. Balalovski <abalalovski at gmail.com>:
> Здраво цурице, здраво дечаци,
>
> имам фрижидер и шифоњер еднокрилен (висок) - ги продавам за 1000 денари.
> Ако никој не ги сака ќе ги донирам во хаклабот - ме интересира како би
> се организирале со превоз? Позз

Фрижидерот би требало да биде ептен од корист. А шифоњерот мислам дека
нема место кај да се стави.

1000 денари мислам дека би можеле да одвоиме за фрижидерот.

За превоз ќе треба да се снајдеме, викендов си на располагање?


-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list