[2s.mk-friends] Донација

Aleksandar D. Balalovski abalalovski at gmail.com
Fri Apr 29 06:39:29 UTC 2011


Не за фрижидерот, ама можи за превозот (5-600 ден.), ќе организирам
јас сѐ денес, после работа ќе одам ќе натоварам и ќе однесам во
Хаклаб, само да има некој таму.

2011/4/29 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:
> 2011/4/28 Aleksandar D. Balalovski <abalalovski at gmail.com>:
>> Здраво цурице, здраво дечаци,
>>
>> имам фрижидер и шифоњер еднокрилен (висок) - ги продавам за 1000 денари.
>> Ако никој не ги сака ќе ги донирам во хаклабот - ме интересира како би
>> се организирале со превоз? Позз
>
> Фрижидерот би требало да биде ептен од корист. А шифоњерот мислам дека
> нема место кај да се стави.
>
> 1000 денари мислам дека би можеле да одвоиме за фрижидерот.
>
> За превоз ќе треба да се снајдеме, викендов си на располагање?
>
>
> --
> Igor
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
http://blog.gemidjy.me || http://wiki.lugola.net
Member of Lugola, 2s.mk, FSF (no.6023),
GnuPG: 754AC43D,

I'm an FSF member -- Help us support software freedom!
http://www.fsf.org/jf?referrer=6023


More information about the Ossm-members mailing list