[2s.mk-friends] Донација

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Fri Apr 29 07:07:08 UTC 2011


Јас можам да ти помогнам после работа


2011/4/29 Aleksandar D. Balalovski <abalalovski at gmail.com>:
> Не за фрижидерот, ама можи за превозот (5-600 ден.), ќе организирам
> јас сѐ денес, после работа ќе одам ќе натоварам и ќе однесам во
> Хаклаб, само да има некој таму.
>
> 2011/4/29 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:
>> 2011/4/28 Aleksandar D. Balalovski <abalalovski at gmail.com>:
>>> Здраво цурице, здраво дечаци,
>>>
>>> имам фрижидер и шифоњер еднокрилен (висок) - ги продавам за 1000 денари.
>>> Ако никој не ги сака ќе ги донирам во хаклабот - ме интересира како би
>>> се организирале со превоз? Позз
>>
>> Фрижидерот би требало да биде ептен од корист. А шифоњерот мислам дека
>> нема место кај да се стави.
>>
>> 1000 денари мислам дека би можеле да одвоиме за фрижидерот.
>>
>> За превоз ќе треба да се снајдеме, викендов си на располагање?
>>
>>
>> --
>> Igor
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>>
>
>
>
> --
> http://blog.gemidjy.me || http://wiki.lugola.net
> Member of Lugola, 2s.mk, FSF (no.6023),
> GnuPG: 754AC43D,
>
> I'm an FSF member -- Help us support software freedom!
> http://www.fsf.org/jf?referrer=6023
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>


More information about the Ossm-members mailing list