[2s.mk-friends] Донација

Aleksandar D. Balalovski abalalovski at gmail.com
Fri Apr 29 07:39:00 UTC 2011


За од стан в камион имам помош, за во Хаклаб можи ќе треба. :) битно е
хаклабот да е отворен кај 7-8 ...
disclaimer: фрижидерот е валкан и ќе го исчистам другпат. Јас знам
како, не се чисти со конвенционални средства.

позз.

2011/4/29 Vladan Popovic <vladanovic at gmail.com>:
> Јас можам да ти помогнам после работа
>
>
> 2011/4/29 Aleksandar D. Balalovski <abalalovski at gmail.com>:
>> Не за фрижидерот, ама можи за превозот (5-600 ден.), ќе организирам
>> јас сѐ денес, после работа ќе одам ќе натоварам и ќе однесам во
>> Хаклаб, само да има некој таму.
>>
>> 2011/4/29 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:
>>> 2011/4/28 Aleksandar D. Balalovski <abalalovski at gmail.com>:
>>>> Здраво цурице, здраво дечаци,
>>>>
>>>> имам фрижидер и шифоњер еднокрилен (висок) - ги продавам за 1000 денари.
>>>> Ако никој не ги сака ќе ги донирам во хаклабот - ме интересира како би
>>>> се организирале со превоз? Позз
>>>
>>> Фрижидерот би требало да биде ептен од корист. А шифоњерот мислам дека
>>> нема место кај да се стави.
>>>
>>> 1000 денари мислам дека би можеле да одвоиме за фрижидерот.
>>>
>>> За превоз ќе треба да се снајдеме, викендов си на располагање?
>>>
>>>
>>> --
>>> Igor
>>> _______________________________________________
>>> Ossm-members mailing list
>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>>>
>>
>>
>>
>> --
>> http://blog.gemidjy.me || http://wiki.lugola.net
>> Member of Lugola, 2s.mk, FSF (no.6023),
>> GnuPG: 754AC43D,
>>
>> I'm an FSF member -- Help us support software freedom!
>> http://www.fsf.org/jf?referrer=6023
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
http://blog.gemidjy.me || http://wiki.lugola.net
Member of Lugola, 2s.mk, FSF (no.6023),
GnuPG: 754AC43D,

I'm an FSF member -- Help us support software freedom!
http://www.fsf.org/jf?referrer=6023


More information about the Ossm-members mailing list